ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ: (+357) 22667908    

Ισχύει μόνο για αντικείμενα που αγοράζονται από αυτόν τον ιστότοπο.

Ελπίζουμε ότι θα λατρέψετε κάθε αγορά που πραγματοποιείτε από τον ιστότοπό μας, αλλά εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας απλώς ειδοποιώντας μας μέσω email εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των αντικειμένων. Σε περίπτωση που έχετε ήδη παραλάβει τα προϊόντα σας, πρέπει να τα επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί σε εμάς στην αρχική του συσκευασία σε λειτουργική κατάσταση και με όλα παρελκόμενα που συνόδευαν το προϊόν. Για το προϊόν αυτό θα εκδώσουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων ή πιστωτικό σημείωμα για την τιμή που πληρώσατε για το προϊόν. Αυτό σημαίνει μια οπτική επιθεώρηση και όχι μια δοκιμή προϊόντος. Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν δεχόμαστε επιστροφές σε σπόρους, βολβούς, δίχτυα και νάιλον θερμοκηπίου.  

Για την προστασία σας, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία καταγραφής παράδοσης.

Λάβετε υπόψη ότι θα είστε υπεύθυνοι για τα έξοδα επιστροφής των αγαθών σε εμάς, εκτός εάν σας παραδόσαμε το προϊόν κατά λάθος ή εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό. Παρακαλώ συσκευάστε με ασφάλεια το σχετικό αντικείμενο τουλάχιστον στη συσκευασία που ελήφθη και στείλτε μας σε εμάς ένα αντίγραφο του τιμολογίου σας, έτσι ώστε να το παραλάβουμε εντός επτά εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία μετά την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος σε εσάς.

Παρακαλώ σημειώστε: μπορούμε να δεχτούμε την επιστροφή των ανοιχτών αντικειμένων μόνο εάν είναι ελαττωματικά.

 • Τα αγαθά προσφέρονται με την προϋπόθεση ότι είναι διαθέσιμα και σε καλή κατάσταση. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας αγαθών, διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε την παραγγελία. 
 • Τα αρχικά έξοδα αποστολής και πληρωμής με αντικαταβολή δεν επιστρέφονται.
 • Οι τιμές και οι προδιαγραφές των κατασκευαστών υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Μικρές παραλλαγές προδιαγραφών δεν επιτρέπουν στον αγοραστή να ανακαλέσει τη σύμβαση. 
 • Οι αξιώσεις για κατεστραμμένα αγαθά πρέπει να ειδοποιηθούν εντός 24 ωρών από την παραλαβή τους. Ελέγξτε αμέσως τα εμπορεύματα.
 • Για ακαταλληλότητα εμπορευμάτων, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή. 
 • Οι παραγγελίες που παραδίδονται ενδέχεται να υπόκεινται σε χρέωση παράδοσης, κάντε κλικ εδώ για να δείτε την Πολιτική Αποστολής. 
 • Με την υπογραφή παραλαβής αγαθών, αποδέχεστε ότι παραλήφθηκαν πλήρη και σε μη κατεστραμμένη συσκευασία. Έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε κατεστραμμένα ή ελλιπή δέματα.
 • Το όνομα και η διεύθυνση κατόχου της κάρτας και η διεύθυνση παράδοσης πρέπει να είναι ίδια για την 1η παραγγελία. 
 • Δεν παραδίδουμε σε αριθμούς P.O.Box. 
 • Η πολιτική της εταιρείας είναι η αποστολή εμπορευμάτων εντός 48 ωρών από την παραλαβή της παραγγελίας σας, ωστόσο αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων. Οι αναφερόμενες ώρες γίνονται με καλή πίστη, αλλά δεν είναι δεσμευτικές. Η L. Lambrou Agro Ltd. δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για καθυστερήσεις μεταφοράς που προκαλούν καθυστερημένη παράδοση.
 •  Η καθυστερημένη παράδοση δεν σας δίνει τη δυνατότητα να απορρίψετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία. 
 • Ο χρήστης θα αποζημιώσει την L. Lambrou Agro Ltd έναντι όλων των αξιώσεων, υποχρεώσεων, ζημιών, δαπανών και εξόδων, συμπεριλαμβανομένων των νομικών τελών που ενδέχεται να προκύψουν ή όχι από τη χρήση πληροφοριών οποιουδήποτε είδους που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. 
 • Ενώ έχουν γίνει όλες οι εύλογες προσπάθειες για τον έλεγχο της ακρίβειας των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο, η L. Lambrou Agro Ltd δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται στο παρόν. Περαιτέρω, η L. Lambrou Agro Ltd ή οποιαδήποτε άλλη συνδεδεμένη εταιρεία ή εταιρείες δεν θα φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση ή επακόλουθη απώλεια που προκύπτει από τη χρήση των πληροφοριών και του υλικού που περιέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο ή οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο στον οποίο ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Περαιτέρω, η L. Lambrou Agro Ltd ή οποιαδήποτε συνδεδεμένη εταιρεία ή εταιρείες δεν θα φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση ή επακόλουθη απώλεια που προκύπτει λόγω της πρόσβασης των χρηστών σε άλλους παρόχους, χειριστές, οργανισμούς ή πρόσωπα που αναφέρονται άμεσα ή έμμεσα σε αυτόν τον ιστότοπο. 
 • Όλα τα είδη είναι εγγυημένα σύμφωνα με την εγγύηση του κατασκευαστή.


Talk With Us
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine