ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ: (+357) 22667908    

ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Ανακαλείται η ΑΝΤΛΙΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ 9LT/M με κωδικό προϊόντος: PSEK099 (όπως αναγράφεται στο τιμολόγιο).  Μοντέλο Farmjet/Earth χρώματος πορτοκαλί.  Το προϊόν ήταν διαθέσιμο προς πώληση από όλα τα καταστήματα της εταιρείας και μεταπωλητές. Το προϊόν δεν φέρει σήμανση CE και δεν είναι πλήρης η απαιτούμενη Δήλωση ΕΕ Συμμόρφωσης. Επίσης οι οδηγίες χρήσης είναι ελλιπείς. Στην περίπτωση που έχετε το συγκεκριμένο προϊόν, σταματήστε ΑΜΕΣΩΣ την χρήση του. Επικοινωνήστε άμεσα με την εταιρεία στο τηλέφωνο 22667908 ή στο email: info@lambrouagro.com.cy ή σε οποιοδήποτε κατάστημα της εταιρείας. Με την παράδοση του προϊόντος θα γίνει επιστροφή χρημάτων στην τιμή αγοράς.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 22667908 ή στέλνοντας email στο info@lambrouagro.com.cy

Εκ μέρους της εταιρείας θα θέλαμε να απολογηθούμε για οποιαδήποτε ταλαιπωρία σας έχουμε προκαλέσει σε σχέση με το εν λόγο προϊόν.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ: Ενημερώστε τους φίλους και την οικογένεια σας για αυτή την ανάκληση.

Talk With Us
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine