Παραγωγή χορτομάζας: 3.5 – 4 τόνους ανά δεκάριο επί ξηρού ( 6 – 7 κοψίματα το χρόνο ).
Κατηγορία ληθάργου: Group 7
Χαρακτηριστικά: Μεσογειακή ποικιλία πολυετούς τριφυλλιού με ομοιογενή ποιότητα σπόρου. Πολύ καλή αντοχή στις χαμηλές θερμοκρασίες. Άριστης ποιότητας φύλλωμα με σωστή αναλογία φυλλώματος / στελέχους. Συστήνεται τόσο για χλωρή κατανάλωση όσο και για σανοποίηση. Ιδανικό για συχνά κοψίματα. Η μέγιστη παραγωγή πρωτεΐνης είναι στην άνθιση του φυτού ενώ το ποσοστό πρωτεΐνης που περιέχει είναι 12% έως 25% επί ξηρού αναλόγως με το κόψιμο. Πρώτο κόψιμο: περίπου 70 – 75 μέρες μετά τη σπορά.