ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ: (+357) 22667908    
Hot
BUY ONLINE

PANTHER 18-6-12+TE

Κωδικός: CHEM029A
€8.40

Συσκευασία:

5Kg

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Share:
Το YaraMila® PANTHER είναι ένα πυκνό prilled σύνθετο λίπασμα, το οποίο εφαρμόζεται με ακρίβεια με το χέρι ή χορηγείται με ακρίβεια (έως 24 μέτρα) μέσω λιπασματοδιανομέα. Είναι ένα προϊόν ελεύθερης ροής, με το 87% των κόκκων του να είναι 2-4 mm. Η υγροσκοπική φύση του σημαίνει ότι διαλύεται αμέσως κατά την επαφή του με το υγρό έδαφος, ιδιαίτερα μετά την πρωινή δροσιά. Το YaraMila® PANTHER χρησιμοποιείται σε ευρεία γκάμα καλλιεργειών με έμφαση σε απαιτητικές σε μαγνήσιο και βόριο καλλιέργειες, όπως η ελιά.

Ισορροπημένο άζωτο

Το YaraMila® PANTHER , το οποίο περιέχει τόσο άμεσα διαθέσιμο νιτρικό άζωτο όσο και αμμωνιακό άζωτο βραδύτερης αποδέσμευσης, παρέχει θρεπτικά στοιχεία στα φυτά σε όλη τη διάρκεια των πρώτων σταδίων της ανάπτυξής τους.

Φώσφορος έναρξης (Starter Phosphate)

Capture.JPG

Το YaraMila® PANTHER παρέχει μία άμεσα διαθέσιμη μορφή φωσφόρου, η οποία προάγει την ανάπτυξη των ριζών και προσφέρει στα νεαρά φυτά τις προϋποθέσεις για ένα καλό ξεκίνημα. Το άζωτο και ο φώσφορος, όταν εφαρμόζονται κοντά σε αναπτυσσόμενα φυτά την άνοιξη, είναι γνωστό ότι έχουν μία ευεργετική επίδραση στην ανάπτυξή τους (starter effect).

Συνδυασμός καλίου και μαγνησίου

Η υψηλή περιεκτικότητα του YaraMila® PANTHER σε μαγνήσιο, παράλληλα με το κάλιο βοηθάει στην κάλυψη των αναγκών απαιτητικών καλλιεργειών. Το μαγνήσιο, βασικό συστατικό της χλωροφύλλης, είναι κύριο θρεπτικό στοιχείο για την υγιή ανάπτυξη των καλλιεργειών.

Βόριο και ψευδάργυρος

Η υψηλή περιεκτικότητα σε βόριο έχει ιδιαίτερη σημασία ειδικά για καλλιέργειες με υψηλές απαιτήσεις σε αυτό, όπως η ελιά. Η ταυτόχρονη περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο συνεισφέρει στην πλήρη και ισόρροπη θρέψη των καλλιεργειών.


Μπορεί να σας αρέσουν

Talk With Us
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine